in English KOTISIVUILMAILUTUOTTEETTILAUKSETHINNASTOHKAvionics

Katso myös:

Haicom GPS
Haicom tuotteet
Haicom ajurit ja ohjeet
Haicom johdot
Muut Haicom johdot
Slim-line telineet
PDA telineet
Haicom kotisivut
 

GPS sovellusten määrä paikantamisessa, liikkuvan kartan sovelluksissa ja niissä eritoten autonavigoinnissa kasvaa nopeasti. Tähän tarpeeseen on luotu varsin kompakti ja helposti liitettävä haicom GPS:ien perhe.

Kaikki vastaanottimet sisältävät myös antennin. Näyttöä niissä ei ole vaan ne on tarkoitettu antamaan NMEA 0183 koodin mukaista paikkatietoa PC:ssä tai kämmenmikrossa toimivalle sovellukselle.

Uusimmat mallit on varustettu erittäin herkällä ja nopeasti käynnistyvällä 20 kanavaisella SIRF StarIII sirulla. Kaikki mallit kykenevät vastaanottamaan kiinteän EGNOS satelliitin korjaussignaalia. Tämä parantaa GPS:n tarkkuutta entisestään hyvissä kuuluvuusolosuhteissa.

Haicomin GPS:ien suunnittelun lähtökohtana on ollut herkkyys, tarkkuus, nopeus, pieni virrankulutus, helppo liitettävyys ja pyrkimys kohtuulliseen, laajeneville markkinoille sopivaan hintaan.

Haicomilta löytyy useampia GPS vaihtoehtoja. Yksinkertaisin on suoraan PC:n USB porttiin sopivat mallit Hi204E tai Hi204III USB.
HI203E ja HI204E Hi204S ja Hi204III malleihin voidaan liittää kolme erilaista johtosarjaa, joilla ne on liitettävissä joko USB porttiin, PC:n sarjaporttiin tai kämmenmikroon.
Haicomin CF ja Bluetooth vastaanottimet on tehty monitoimisiksi. Ne voidaan tarvittaessa liittää tietokoneeseen myös johdolla perinteisten GPS:ien tapaan

Bluetooth versioita löytyy kahta erilaista.  Johdollisen GPS:n kanssa sarjaan asennettava Hi403BT. Tai pelkkä Bluetooth rasia Hi405X tai SIRF StarIII sirulla oleva  Hi406BT.
Hi403BT malliin löytyy mm. Garmin GPS:iin sopiva johtosarja, jolloin vanhasta johdollisesta GPS:stä saa bluetooth kelpoisen.

Haicomin GPS:t toimivat kaikkien karttaohjelmien kanssa. Pakkauksessa on mukana mini-CD:llä ajurit Win98, ME, 2000 ja XP käyttöjärjestelmiä varten  Myös Macintoshiin ja Linuxiin löytyy USB ajurit.

HKAvionics on Haicomin virallinen maahantuoja Suomessa

Haicomin GPS:illä on vuoden vaihtotakuu
Nyt uudet edullisemmat hinnat