in English KOTISIVUILMAILUTUOTTEETTILAUKSETHINNASTOHKAvionics

ILMAILUTUOTTEET

WinPilot
WinPilot Adv
WinPilot Pro
WinPilot VFR
WinPilot XP
Tehtaan kotisivut
 

WINPILOT Pro

Asennusohje (pdf)

 

UUDEN AJAN PURJELENTOLASKIN

Winpilot Pro ohjelma toimii kuten Adv ohjelmakin mutta sillä on lisäksi valmius ottaa vastaa seuraavaa lisätietoa variometrilta:
        
- lentonopeus (EAS)
         - nousunopeus
         - Mc asetus
         - ballastin ja hyttysten määrä
Ohjelma saa lisäksi Adv:n tapaan NMEA koodin mukana loggerilta tiedon paikasta, lentonopeu-desta (TAS) sekä korkeudesta.

Näillä tiedoilla pystyy Winpilot Pro ohjelma toimimaan kämmentietokoneessa täydellisenä loppu-liukulaskimena tunnettujen Peschgesin Zanderin ja Filserin tavoin, mutta paljon pienemmällä investoinnilla.
Lisäominaisuutena on Winpilotin karttanäkymät sekä kämmenmikron suuri hyvälaatuinen graafinen näyttö verrattuna tavallisten laskimien verrattain pienikokoisiin näyttöihin.

Valitun variometrin tulee tietysti olla yhteensopiva Winpilot Pro ohjelman kanssa, jotta se kykenee lisäämääm edellä mainitun datan loggerilta tulevien GPS:n NMEA lauseiden perään kerran sekunnissa.
Variometrin näytön tulee tietysti olla hyvälaatuinen ja hyvin kompensoitu onhan se edelleen koko laitteiston sielu. LX160Si ja Borgelt B50 ovat molemmat osoittautuneet vähintään yhtä hyviksi kuin kuuluisat edeltäjänsä. Elektroniikan kehityksen mukanaan tuomat herkemmät piirit ja paineanturit ovat tehneet sen mahdolliseksi.

 
 
Volkslogger + LX160 + Pro sarja ja iPAQ 3630 Pro kytkentärasia