in English KOTISIVUILMAILUTUOTTEETTILAUKSETHINNASTOHKAvionics

ILMAILUTUOTTEET

WinPilot
WinPilot Adv
WinPilot Pro
WinPilot VFR
WinPilot XP
Tehtaan kotisivut
 

WINPILOT VFR

WinPilot VFR PowerPoint

 
WinPilot VFR on monipuolinen GPS perustainen graafinen suunnistus- ja lennon-suunnitteluohjelmisto. Se on hioutunut purjelentäjien käsittelyssä varsin helppokäyttöiseksi.

Parasta vanhaan nähden on numeroiden ja suuntien muuttuminen helposti ymmärrettäväksi graafiseksi näytöksi tietokoneen ruudulla.

Hyvä piirre Winpilot ohjelmassa on sen riippumattomuus laitteistosta. Sarjavalmis-teisen kämmentietokoneen käyttäminen tuo mukanaan korkealuokkaisen näytön ja riittävän laskentatehon. Windows käyttöjärjestelmä puolestaan mahdollistaa ohjelmien monipuolisuuden ja helpon päivitettävyyden.

  • Karttapohja on värillinen ja sisältää järvet, voimalinjat rautatiet ja suuremmat maantiet.
  • Valvottu ilmatila on tehty erikseen kartan päälle Suomen AIP:n mukaan. Rajat ovat hälyttäviä sekä sivu- että korkeussuunnassa.
  • VFR ilmoittautumispaikat lisätty omiksi reittipisteiksi. Lentokenttä- ja majakkatiedot saadaan 4 viikon välein päivittyvän ilmatiladatan mukana valmistajan sivuilta.
  • Karttasuunnistusta ja puskalentämistä varten voi ladata samaan kämmentietokoneeseen vaikka Genimapin GT karttaohjelman.